Om företaget
Kvalitetspolicy
Miljöpolicy
Arbetsmiljöpolicy
Garantier
Referensobjekt
Våra leverantörer
Kontakta oss
Här hittar du oss
Akustikbyggen


Om företaget

Takringen Akustikbyggen AB bildades 1997. Vi är 25 anställda, varav 14 utför entreprenader med tätskikt på tak och terrasser. Vi utför även arbeten med dolda tätskikt som krävs på innergårdar och gröna tak.

Besiktningar av gamla tak och tätskikt utför vi kostnadsfritt. Vi lämnar fasta priser och skriftliga offerter, som även kan inkludera trä- och plåtarbeten. Vi använder uteslutande tätskiktsprodukter från ledande fabrikanter, som vi vet håller måttet för de stora påfrestningar byggnadskonstruktioner utsätts för.

För att kunna hålla kvalitén på hög nivå har vi valt ut våra leverantörer med största omsorg, endast de som uppfyller våra kvalitets- och miljökrav. Leveranssäkerhet, service samt långsiktighet finns med i våra led. Våra tätskiktsspecifikationer uppfyller brandklass T och våra montörer har certifikat för "heta arbeten för tätskikt" enligt Svenska Brandförsvarsföreningen.

Företaget arbetar i huvudsak med tätskiktsprodukter från Icopal och Protan. Detta ställer krav på kontinuerlig utbildning av vår personal, för att de ska vara väl förtrogna med den senaste tekniken. Detta borgar för ett tätt och problemfritt tak, som skyddar våra uppdragsgivares värden i många år.

Takringen Akustikbyggen AB är auktoriserad Takentreprenör i den exklusiva gruppen Team Icopal. Takringen Akustikbyggen AB är av Protan AB auktoriserad Protanentreprenör.

Vårt arbetsområde är i huvudsak Gästrikland, Södra Hälsingland och Norra Uppland. Vi är medlem i Takentreprenörerna och och Sveriges Byggindustrier.


Takentreprenörerna Sveriges Byggindustrier

www.tib.se www.bygg.org

Takringens personal
TIB-auktoriserat företag Personal

 
   Takringen Akustikbyggen AB  |   Kryddstigen 21  |    802 92 Gävle  |   026-51 06 06  |   gavle@takringen.se